Implants dèrmics: elimina les teves arrugues, remodela els teus llavis, nas, orelles i el teu contorn facial.

Per aquest tractament utilitzarem materials de farciment reabsorbibles, és a dir, aquells que el nostre organisme degrada i elimina amb facilitat minimitzant així els efectes indesitjats. El producte estrella és el l'àcid hialurònic, en les seves diferents densitats. Es tracta d’un gel injectable segur, present de forma natural en el nostre organisme, el que ho fa biocombatible, no permanent però de llarga durada, el que confereix màxima naturalitat a l’àrea tractada.

Indicat en: restauració de volums perduts, realç de pòmuls, mento, delinear contorns de l’oval facial, realç de volum, redefinició del perfil de llavis, hidratació aportant naturalitat i frescor als llavis; rejoveniment del lòbul de les orelles que amb l’edat es van atrofiant i apareixen arrugues verticals; remodelació del nas; atenuació d’arrugues profundes i solcs; millora de les ulleres.

L'efectivitat del producte implantat té una durada d’entre 6 i 18 mesos, depenent del material utilitzat, la quantitat injectada, el grau de correcció aconseguit i els hàbits de vida del pacient (tabac, exposicions llargues al sol, poca hidratació i cura de la pell,  esport habitual etc.).

Es pot realitzar-se amb o sense anestèsia, depenent de la sensibilitat del pacient. Es realitza el tractament entre 1 i 3 sessions, segons necessitat requerida.

El resultat és ràpidament visible i natural podent incorporarse a les seves activitats diàries habituals.