Medicina estètica

Medicina estética Lleida - Centre DBAC

La necessitat que tenim de veure'ns cada dia millor fa que el nostre aspecte formi, ja, part de la nostra salut.

Els tractaments que desenvolupem i a continuació expliquem són eficaços i excepcionalment segurs. Són ideals per a persones que vulguin sentir-se més joves sense posar en risc la seva salut. A més de proporcionar immediatament un aspecte rejovenit, prevenen els efectes més negatius de l'envelliment.

 

Massoteràpia: revitalitza la pell de la teva cara, coll, escot i mans.

És un tractament que millora la fermesa, el to i l’elasticitat de la pell, ja que porta hidratació i lluminositat.

Consisteix en petites injeccions superficials d’àcid hialurònic, vitamines, oligoelements i minerals en la dermis de qualsevol zona del cos que vulguem millorar, cara, coll, escot, mans...

El resultat és un increment d’elasticitat, hidratació i lluminositat de la pell, retarda l’aparició d’arrugues i millora la flacciditat.

Es realitza en diverses sessions d’entre 2 i 4 setmanes cadascuna. El nombre de sessions dependrà de l’edat i estat de pell de cada pacient. En moltes ocasions es convenient realtizar un tractament de xoc, seguit d’un manteniment que es personalitzarà en cada cas concret. El tractament és poc dolorós i es pot aplicar anestèsia tòpica o no, segons la sensibilitat de cada pacient.

La durada del tractament són 20 minuts, i podent realitzar les seves activitats quotidianes en finalitzar-lo.

És un tractament ideal tant en pells joves com a prevenció d’aparició d’arrugues com en pells més madures com a tractament de base davant la flacciditat i l’envelliment. També ho indiquem en pells molt exposades al sol, esportistes i pacients fumadors.

 

Medicina estética Lleida - Centre DBACImplants dèrmics: elimina les teves arrugues, remodela els teus llavis, nas, orelles i el teu contorn facial.

Per aquest tractament utilitzarem materials de farciment reabsorbibles, és a dir, aquells que el nostre organisme degrada i elimina amb facilitat minimitzant així els efectes indesitjats. El producte estrella és el l'àcid hialurònic, en les seves diferents densitats. Es tracta d’un gel injectable segur, present de forma natural en el nostre organisme, el que ho fa biocombatible, no permanent però de llarga durada, el que confereix màxima naturalitat a l’àrea tractada.

Indicat en: restauració de volums perduts, realç de pòmuls, mento, delinear contorns de l’oval facial, realç de volum, redefinició del perfil de llavis, hidratació aportant naturalitat i frescor als llavis; rejoveniment del lòbul de les orelles que amb l’edat es van atrofiant i apareixen arrugues verticals; remodelació del nas; atenuació d’arrugues profundes i solcs; millora de les ulleres.

L'efectivitat del producte implantat té una durada d’entre 6 i 18 mesos, depenent del material utilitzat, la quantitat injectada, el grau de correcció aconseguit i els hàbits de vida del pacient (tabac, exposicions llargues al sol, poca hidratació i cura de la pell,  esport habitual etc.).

Es pot realitzar-se amb o sense anestèsia, depenent de la sensibilitat del pacient. Es realitza el tractament entre 1 i 3 sessions, segons necessitat requerida.

El resultat és ràpidament visible i natural podent incorporarse a les seves activitats diàries habituals.   

 

Toxina botulínica.

Produeix una relaxació dels músculs del terç superior de la cara amb la finalitat d’atenuar i suavitzar les arrugues d’expressió. Aixi mateix, corregeix asimetries i insestetismes facials propis del pacient. Està indicat principalment en arrugues de l’entrecella, potes de gall i les frontals

El resultat es espectacular, ja que únicament desapareixen les arrugues no desitjades, sense altera l’expressió facial natural del pacient.

El tractament es realitza en una única sessió, no necessita anestèsia i el pacient pot incorporar-se inmediatament a les seves activitats quotidianes, Es realitza un control a les dues setmanes per valorar un possible reforç en el tractament.

Els resultats de la primera sessió solen durar entre 4 i 6 mesos segons cada pacient. 

 

Peeling químic

Consisteix en l’aplicació d’una substància a la pell que produeix una exfoliació superficial accelerada, i per tant, s’estimula la renovació cel·lular, la producció de col·lagen, elastina i s’eliminen les cèl·lules mortes de la capa més superficial de la pell. El resultat és una pell més uniforme, lluminosa i hidratada.

Indicacions:

  • Fotoenvelliment cutani: arrugues fines, pell flàccida y tacada.
  • Pells greixoses: Acne, Regulació de la pell seborreica, pell gruixuda amb porus dilatats, atenuació de cicatrius residuals de l'acne, etc.
  • Pell de fumador, pell molt exposada al sol, etc.

La freqüència de les sessions depèn del tipus de peeling realitzat. Hi ha diferents tipus d’àcids amb què realitzem el peeling en funció del problema a corregir: àcid glicòlic, àcid salicílic, àcid pirúvic, àcid làctic, àcid tricloroacètic, etc.

 

Medicina estética Lleida - Centre DBAC

Tractaments amb làser.

Els diferents tipus de tractament amb làser són una garantia per al rejoveniment facial, millora i retarda els signes de l’envelliment, aconseguint una pell renovada gràcies a una estimulació del propi col·lagen de manera natural.

És especialment indicat per:

  • Millorar les arrugues fines, molt reeixit en la flacciditat de la pell, aconseguint una pell més llisa i lluminosa.
  • Recuperar el to original de la pell, fent-la més uniforme.
  • Atenuació de taques i homogenïtzació del color de la pell.
  • Millorar les lesions vasculars, vermellors, cuperosi, telangièctasis.
  • Reduir de forma permanent, ràpida i còmoda el borrissol corporal no desitjat tant en homes com en dones.
  • Atenuar les marques residuals d’acne.

Normalment es realitzen diverses sessions i s’estableix un programa personalitzat per a cada patologia i pacient.

 

Orientació dietètica.

Amb l’objectiu d’aconseguir uns hàbits dietètics saludables i aconseguir un equilibri en el pes corporal de cada pacient, es realitzen dietes personalitzades i adequades per tractar diferents alteracions en els hàbits de vida i conductes alimentàries. Totes són fetes a mida, ajustant-se a l’edat, gustos, horaris i costums de cada pacient.

 

Infiltracions homeopàtiques anticelulítiques.

Es realitzen petites infiltracions amb una agulla molt fina de medicació homeopàtica a les zones del cos on hi hagi acumulació de greix. El resultat és una rápida eliminació de líquids retinguts i la progressiva disminució d'adipositats inestètiques.

Es un tractament ràpid i pràcticament indolor que no requereix anestèsia de cap tipus. El pacient es pot incorporar a les seves activitats immediatament.

S’aconsellen 10 infiltracions, amb una freqüència d’entre 1 a 4 sessions al mes, segons cada cas i s’estableix una pauta de manteniment per prolongar l’efecte aconseguit.

 

Revitalització capilar.

Es un tractament indicat per aquells casos en què es presenta una fragilitat de cabell, deshidratació i aparició de caspa. 

Indicat tant en homes com en dones. 

El resultat ès una millora de les diferents alteracions produïdes en el cabell a causa de la millora en la reestructuració del cabell, densitat i gruix del mateix,  així com un enfortiment del  fol·licle pilós recuperant la brillantor i vitalitat del cabell.

Es tracta de petites infiltracions en el cuir cabellut d’àcid hialurònic, vitamines, minerals i aminoàcids. 

Dura uns 30 minuts aproximadament i és pràcticament  indolor. 

Se solen realitzar diverses sessions, una mitjana de 6. És un tractament senzill, segur i altament eficaç.

 

Tractament de plasma ric en plaquetes (PRP).

Aquest tractament s’empra actualment en molts camps de la medicina. El seu objectiu és aconseguir un estímul propi per a la generació dels teixits del nostre organisme.

Es realitza una petita extracció de sang, la qual se centrifuga uns minuts i s’obté el plasma ric en plaquetes, que és una font rica en factors de creixement. Es realitzen petites infiltracions de la mostra obtinguda, en la dermis, amb això aconseguirem accelerar el procés de regeneració del teixit, estimulant la producció del col·lagen, millorant la vascularització de l’àrea tractada i per tant, augmentant l’elasticitat i la tonicitat de la pell.

Indicat en tractaments de rejoveniment facial i corporal, en millora d’estries, pell amb cicatrius residuals d’acne, millora la qualitat i densitat del cabell, després de tractaments que puguin agredir la pell com làser, peelings, etc.

Es un tractament segur, que es realitza a través de la teva pròpia sang evitant doncs, risc d’al·lèrgies i contaminació. 

Es pot aplicar prèviament anestèsia tòpica en l'àrea a tractar. 

La sessió dura aproximadament 1 hora i s’aconsellen 3 sessions, espaiades entre 1 i 6 mesos, en funció de la qualitat de la pell i edat del pacient. Posteriorment, cal fer una sessió de manteniment a l'any.

 

Fils inductors de col·lagen (tensors).

Es tracta de fils fins reabsorbibles, de polioxanona (PDO), material segur que en medicina s’usa per a les cirugies cardíaques.

S’insereixen en la dermis per estimular el fibroblast, que és la cèl·lula encarregada de fabricar col-lagen perquè estigui a ple rendiment. 

L’objectiu és crear així una xarxa de tensió i suport del teixit per prevenir i tractar la flacciditat de la pell tant facial com corporal, millorant així la seva qualitat.

Es realitza una sessió, i a les 4 ó 6 setmanes es fa un control per valorar un tractament de reforç en segons quines àrees. 

El fil es reabsorbeis al 6 mesos i desapareix, però el seu efecte redensificador perdura fins a l’any, en funció de la resposta metabòlica de cada pacient. 

S’aplica prèviament anestèsia tòpica en l’àrea a tractar. 

La sessió, aproximadament dura 1 hora.