Tractament de plasma ric en plaquetes (PRP)

Aquest tractament s’empra actualment en molts camps de la medicina. El seu objectiu és aconseguir un estímul propi per a la generació dels teixits del nostre organisme.

Es realitza una petita extracció de sang, la qual se centrifuga uns minuts i s’obté el plasma ric en plaquetes, que és una font rica en factors de creixement. Es realitzen petites infiltracions de la mostra obtinguda, en la dermis, amb això aconseguirem accelerar el procés de regeneració del teixit, estimulant la producció del col·lagen, millorant la vascularització de l’àrea tractada i per tant, augmentant l’elasticitat i la tonicitat de la pell.

Indicat en tractaments de rejoveniment facial i corporal, en millora d’estries, pell amb cicatrius residuals d’acne, millora la qualitat i densitat del cabell, després de tractaments que puguin agredir la pell com làser, peelings, etc.

Es un tractament segur, que es realitza a través de la teva pròpia sang evitant doncs, risc d’al·lèrgies i contaminació. 

Es pot aplicar prèviament anestèsia tòpica en l'àrea a tractar. 

La sessió dura aproximadament 1 hora i s’aconsellen 3 sessions, espaiades entre 1 i 6 mesos, en funció de la qualitat de la pell i edat del pacient. Posteriorment, cal fer una sessió de manteniment a l'any.